Ebru Gündeş, Reza Zarrab - Hadise ilişkisini nasıl öğrendi?

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile şarkıcı Hadise arasındaki 'yasak aşk' iddiaları Söylemezsem Olmaz programında gündeme gelmeye devam ediyor. Hadise ile Reza Zarrab'ın arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp mesajlarının ardından yeni bir detay daha ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından Bircan Bali, Ebru Gündeş'in Reza Zarrab ile Hadise arasındaki yasak aşkı nasıl öğrendiğini açıkladı.

Reza Zarrab ile Hadise'nin arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp konuşmaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin ifşa olan mesajlarından sonra yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Bircan Bali, Arto, Seren Serengil'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz programında çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Bircan Bali, Ebru Gündeş'in o dönem evli olduğu Reza Zarrab ile Hadise'nin birlikteliğini Reza Zarrab'ın Hadise'ye gönderdiği hediye çanta sayesinde öğrendiğini açıkladı.

BİRCAN BALİ, EBRU GÜNDEŞ'İN HADİSE'Yİ NASIL ÖĞRENDİĞİNİ AÇIKLADI


Konu ile ilgili programda açıklamalarda bulunan Bircan Bali, Ebru Gündeş'in ihaneti nasıl öğrendiğini anlattı: "Ebru Gündeş çevresinden duyduğu için şüpheleri vardı. Seda Sayan, koronavirüse yakalanıp O Ses Türkiye Yılbaşı çekimlerine gelemeyince Ebru Gündeş'i çağırıyorlar. Çekimler bitip herkes kulise gidiyor. Hadise'nin kulisine iyi bir çanta geliyor. Hadise çantayı saklamaya çalışırken, Ebru Gündeş 'Aa ne güzel çanta' diyerek çantayı açıyor. Faturada kocasının adını görüyor. Buna şahit olan diğer isim de Murat Boz'un menajeri. O günden sonra ortalık kopuyor. Olay Acun Medya'da cereyan ettiği için Acun Ilıcalı, Hadise'yi O Ses Türkiye'den apar topar gönderiyor."

 

Ebru Gündeş, Reza Zarrab - Hadise ilişkisini nasıl öğrendi? ile ilgili etiketler Bircan Bali Hadise Reza Zarrab Söylemezsem Olmaz Arto Seren Serengil Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.