Ebru Gündeş Okyanus'tan sonra Canavar'a da destek

Ebru Gündeş bir dönem vokalistliğini yapan Derya Uluğ'a yine destek verdi.

Okyanus şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Derya Uluğ şimdide Canavar isimli son çalışması ile dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor.

Okyanus şarkısı ile müzik piyasasına giriş yaptığı dönemde vokalistliğini yaptığı ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'ten özellikle sosyal medyada büyük destek gören Uluğ'a Gündeş Canavar şarkısında da aynı desteği sürdürüyor.

Gündeş, sosyal medyadan "Bu kadar kısa sürede 13 milyonu aşmış Başarıların daim olsun canım benim, yürekten tebrik ediyorum" mesajı ile Uluğ'a desteğini gösterirken Uluğ'da "Büyüklüğünüzü tarif edebilecek bi kelime bulamıyorum.çok teşekkür ederim Gündeşim yine yeniden söylüyorum iyi ki iyiki'm.Başarıyı aşağı çekmenin yoğunlukta ve çoğunlukta olduğu zamanlarda biri gelir seni daha da yukarı taşımak ister "mesajı ile minnetini ifade etti.

Ebru Gündeş Okyanus'tan sonra Canavar'a da destek

Ebru Gündeş Okyanus'tan sonra Canavar'a da destek ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Derya Uluğ canavar okyanus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.