Ebru Gündeş kendisinden 20 yaş küçük Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk mı yaşıyor?

"Beni ünlü isimlerle aldattı" dediği 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan geçen sene Nisan ayında boşanan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in kendisinden tam 20 yaş küçük olan Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw'a gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Genç iş adamının, Ebru Gündeş'in tüm konserlerine katılması ve ön sıradan izlemesi dikkat çekti.

Ebru Gündeş, 'Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını' gerekçe gösterip, başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürdüğü Reza Zarrab ile olan 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl Nisan ayında sonlandırmıştı. O günden beri aşk hayatındaki sessizliğini koruyan Ebru Gündeş ile ilgili şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Gündeş'in kalbini kendisini tüm konserlerinde yalnız bırakmayan 28 yaşındaki Iraklı genç iş adamı Rassan Khoshnaw'a kaptırdığı iddia edildi. 



GENÇ İŞ ADAMI EBRU GÜNDEŞ'E AŞIK OLDU


Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Ebru Gündeş'in karnında yeniden kelebekler uçuşuyor. Ünlü sanatçının ayaklarını yerden kesen isim; genç işadamı Rassan Khoshnaw. 28 yaşındaki Kuzey Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw, 48 yaşındaki Ebru Gündeş’e abayı o kadar yakmış ki, hiçbir sahnesini kaçırmıyor, onu hep en ön masadan izliyormuş.

Ebru Gündeş kendisinden 20 yaş küçük Iraklı iş adamı  Rassan Khoshnaw ile aşk mı yaşıyor?

KONSERLERİNİ ÖN SIRADAN İZLİYOR

Ebru Gündeş’i yakın markaja alan Khoshnaw, geçtiğimiz günlerde yine en ön sıradan sanatçıyı izlerken diğer hayranlarının kamerasına takılmış.

 
Sosyal medyada dolaşıma çıkan videoda Ebru Gündeş, Sezen Aksu’nun ünlü şarkısı “Seni İstiyorum”u söylerken manalı bir jest yapıyor. Vokalistlerinin “Yalan değil artık inkar etmiyorum yeter, hatta belki seviyorum istiyorsan eğer” sözlerine karşılık olarak Khoshnaw’ın masasına doğru “Çok seviyorum çok” diye sesleniyor.

Anladığım kadarıyla Khoshnaw yakın markajda ama Ebru Gündeş de ona karşı hiç boş değil. Sevgililer Günü öncesi yeni şarkısı “Sonsuza Dek”i çıkaran sanatçının “Sanki yeniden doğdum ellerinde” sözlerinin adresi Rassan Khoshnaw gibi...

Ebru Gündeş kendisinden 20 yaş küçük Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab Rassan Khoshnaw
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.