Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw aşkı bitti! İşte ayrılığın sebebi....

47 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, kendisinden 19 yaş küçük olan Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'dan evlilik teklifi almış ve sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti. Dördündü evliliğini yapmaya hazırlanan Ebru Gündeş'in Rassan Khoshnaw ile ilişkisi 10 gün önce bitirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Hamdi Vardar (1990–1990), Ömer Durak (e. 2002–2003), Reza Zarrab ile (2010–2021) ile 3 evlilik yapan ve Reza Zarrab ile evliliğinden Alara Razzab adından bir kızı bulunan şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz Haziran ayında yeni bir aşka yelken açmıştı. Gündeş, kendisinden yaşça küçük olan Iraklı Rassan Khoshnaw’la yeni bir birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Khoshnaw, Dubai’nin ünlü Burj El Arab binasındaki otelin son üç katında bulunan dairede evlilik teklifinde bulunmuştu. Gündeş'in 33 milyon TL'lik tektaş yüzüğü ise gündem olmuştu. Evlenecekleri gözüyle bakılan çiftten kötü haber geldi. Sürpriz ilişki, yaklaşık 10 gün önce sona erdi.

EBRU GÜNDEŞ'İN YOĞUNLUĞU İLİŞKİYİ BİTİRDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; İddiaya göre ayrılığın nedeni, Ebru Gündeş’in yoğun iş temposu. Çiftin yakın çevresi de Gündeş’in konser yoğunluğu karşısında sevgilisinin ayrılma kararı aldığını doğruladı. İlişkilerini sessiz sedasız bitiren çiftin artık birbiriyle konuşmadığı öğrenildi.

Ebru Gündeş, ayrılığın hemen ardından kızı Alara’yla birlikte Dubai’deki evine gitti.

 

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw aşkı bitti! İşte ayrılığın sebebi.... ile ilgili etiketler Rassan Khoshnaw Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.