Ebru Gündeş ile Hadise olayında Demet Akalın tarafını seçti

Ebru Gündeş, 11 yıllık evli olduğu Reza Zarrab'a boşanma davası açtıktan sonra eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmiş, o kadınlardan birinin de şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü. İddialara Hadise cephesinden sert tepki gelirken, Ebru Gündeş ise henüz sessizliğini koruyor. Sosyal medyada bazı ünlü isimler Ebru Gündeş'e sessiz kaldığı için tepki gösterip Hadise'ye destek verirken, tarafını belli eden Demet Akalın ise dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığında olan şarkıcı Hadise'nin adı, geçtiğimiz günlerde Reza Zarrab ile 'yasak aşk' iddialarına karıştı. Şarkıcının, arkadaşı Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz yıllarda yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü. Şarkıcı, "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Hesabını soracağım" şeklindeki açıklamalarıyla iddiaları yalanladı. Bazı ünlü isimler Hadise'ye sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla destek çıktılar.


Adı yasak aşk dedikodularına karışan Hadise, ağzını bıçak açmayan meslektaşı Ebru Gündeş'le birlikte olan tüm fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından silerek tepkisini bir kez daha gösterdi. Hukuka aykırı içeriklerle iftiraya maruz kaldığını dile getiren şarkıcı, çıkan haberlerin erişime engellenmesini talep etti. Mahkeme ise haberlerin basın özgürlüğü kapsamında olduğunu değerlendirerek Hadise'nin talebini reddetti.


MANİDAR PAYLAŞIM

İddialar magazin gündeminde konuşulmaya devam ederken, şarkıcı Demet Akalın, Hadise-Ebru Gündeş olayında kimden yana olduğunu yaptığı sosyal medya paylaşımıyla açıklamış oldu. Akalın, aracıyla seyir halindeyken meslektaşı Ebru Gündeş'in 'Aşık' isimli şarkısını dinlediğini anları paylaşıp ''Sesi en çok özlenen Ebru Gündeş'' notunu düştü. Ünlü şarkıcı sergilediği bu davranışla Ebru Gündeş'in yanında olduğunu ifade etti.

Ebru Gündeş ile Hadise olayında Demet Akalın tarafını seçti

 AKALIN, HADİSE'Yİ BU SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ

Demet Akalın daha önce, Hadise'nin "Mekanın sahibi geri geldi." notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf için, "Her yerin sahibi o olsun. Sonuçta yalnız uyuyor, koca yok." yorumunu yapmıştı. O dönem Instagram'da 10 milyon takipçisi olan Hadise için "Ay yazık ona, günah valla. Ben onu araştırttım; gerçekten 10 milyon değil. Hatta milyoncuk bile değil. Zaten kocası da yok. Hem kocası yok hem milyonu yok, yazık." açıklamasıyla şaşırtmıştı.

 

Ebru Gündeş ile Hadise olayında Demet Akalın tarafını seçti ile ilgili etiketler Demet Akalın Hadise Kaan Yıldırım Ebru Gündeş Reza Zarrab boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.