Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı iddia edilen Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw'dan açıklama

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan boşanan şarkıcı Ebru Gündeş'in (48) gönlünü kendisinden 17 yaş küçük Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw'a kaptırdığı iddia edilmişti. Ebru Gündeş'in hiçbir konserini kaçırmayan genç iş adamının aşk iddiaları karşısında “Ebru Gündeş adımı bile bu haberlerle öğrenmiştir” dediği öğrenildi. Khoshnaw, bir dönem Selin Ciğerci ile yakınlaştığı şeklindeki haberleri de yalanladı.

Ebru Gündeş'in adı Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk iddialarına karıştı. Genç iş adamının bir dönem Selin Ciğerci ile de yakınlaştığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddialarının ardından gerçekler ortaya çıktı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay bugünkü yazısında Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw’la ilgili özel açıklamalarda bulundu.

48 yaşındaki Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı iddia edilen 31 yaşındaki Rassan Khoshnaw herkes tarafından merak konusu oldu. Sosyal medyada aşk iddiaları konuşulurken, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay her iki tarafın da yakın arkadaşları ile görüşerek bu iddiaya son noktayı koydu.

Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı iddia edilen Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw'dan açıklama

RASSAN KHOSHAW: “ADIMI BİLE BU HABERLERLE ÖĞRENMİŞTİR”

Köşesinde, “Ebru Gündeş âşık mı?” başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, şu ifadeleri kullandı:

“İranlı Reza Zarrap’dan geçen yıl boşanan Ebru Gündeş'in, kendisinden 17 yaş küçük Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw ile birlikte olduğu iddia edildi. Bende Rassan Khoshnaw’un yakın arkadaşı olan camiadan bazı kişilere bu iddiayı sordum. Böyle bir aşk yokmuş. Rassan, Ebru’nun sadece sesini ve şarkılarını beğeniyormuş. Hatta “Ebru Gündeş adımı bile bu haberlerle öğrenmiştir” demiş ve çok doğru demiş çünkü Ebru Gündeş’in dikkatini bile çekmediğini de öğrendim. Ayrıca Rassan Khoshnaw’un Selin Ciğerci’yle de bir yakınlaşması olmamış. 31 yaşında olduğunu ve Bitcoin Madenciliği de yaptığını öğrendiğim Kuzey Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş’i sadece ön masadan izliyormuş. Bu arada Khoshnaw’un çapkın olduğunu da öğrendim ama hayatında ünlü olmayan bir kadın varmış.”

Ebru Gündeş'in evlilikleri:

Rıza Zarrab (2010–2021)

Ömer Durak (2002–2002)

Hamdi Vardar (1990–1990)

 

 

 

Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı iddia edilen Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw'dan açıklama ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Onur Akay Reza Zarrab Rassan Khoshnaw
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.