Ebru Gündeş büyük 'Hadise'yi böyle öğrendi

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'a açtığı boşanma davasının dilekçesinde eşinin ilişki yaşadığı kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. O kişinin Hadise olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken, yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Hürriyet yazarı Orkun Ün, bu ilişkiyi üç ismin de falcısı olan bir kadının açığa çıkardığını öne sürdü.

Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in yakın dostu Hadise'nin ilişki yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hürriyet yazarı Orkun Ün, çok konuşulan olayın yeni detaylarını bugünkü köşe yazısında aktardı.

'HADİSE İLE İLİŞKİYİ FALCIDAN ÖĞRENDİ'

Gündeş'in bu ilişkiyi falcısından öğrendiğini öne süren Ün, "Reza Zarrab, Ebru Gündeş ve Hadise’nin yıllardır falına bakan biri var. O kadın bir gün Reza Zarrab’ın davetiyle fal bakmak için Miami’ye gidiyor. Ve o son gidişinde Zarrab’ın evinde ‘Hadise’ ile karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor ama gizemli falcı İstanbul’a döner dönmez Ebru Gündeş tarafından ‘sıkıştırılıyor’. Ebru Gündeş’in ısrarlarına dayanamayan falcı her şeyi anlatıyor ve Hadise ile Reza Zarrab ilişkisinden böylece Ebru Gündeş emin oluyor." dedi.

Ebru Gündeş'in mahkeme dilekçesinde eşinin ilişki yaşadığı kadınlardan birini yakından tanıdığını belirttiğine ancak isim vermediğine dikkat çeken Ün, "Çünkü Hadise ile Gündeş’in dostlukları çok eskiye dayanıyor. Hem eşi hem de arkadaşı tarafından aldatılan Ebru Gündeş’in canını sıkan bir başka durum ise kızı Alara’nın Hadise hayranlığı." ifadesini kullandı.

'KAAN YILDIRIM İLE KRİZİN NEDENİ DE BU!'

Hadise ile Kaan Yıldırım ilişkisinde meydana gelen krizin de Zarrab ile yapılan telefon görüşmeleri olduğunu belirten Ün, "İstanbul ile Miami arasında yapılan o görüşmelerden Kaan Yıldırım’ın haberi olunca iki isim ciddi bir kavgaya tutuşup yolları ayırma kararı almışlar." diye yazdı.

HADİSE'NİN ABLASINDAN İMALI PAYLAŞIM

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün imalı paylaşımına da değinen Ün, yazısını şöyle sürdürdü:

"Hadise’nin bir dönem menajerliğini yapan ama sonrasında olaylı bir şekilde ayrıldığı ablası Hülya Açıkgöz geçtiğimiz ekim ayında bir açıklama yapıp “Ben konuşursam Hadise Türkiye’ye adım atamaz. Vergiden bile çalan herkesten çalmayı bilir” demişti.

Hayli imalı bu sözler kimse tarafından o dönem anlaşılmadı. Ama iddia o ki abla Açıkgöz, uzun zamandır bu yasak ilişkiden haberdardı. Bu mesajı da o yüzden paylaştı."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ebru Gündeş büyük 'Hadise'yi böyle öğrendi ile ilgili etiketler Hadise Ebru Gündeş Reza Zarrab boşanma dava orkun ün
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.