Ebru Gündeş boşandı mı? O Ses Türkiye Jürisi Ebru Gündeş Reza Zarrab ayrıldı mı?

Ebru Gündeş boşandı mı sorusu, bu akşam TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'de merak konusu oldu. Reza Zarrab'la birlikteliği ile bilinen ünlü sanatçı Ebru Gündeş ayrıldı mı?

Ebru Gündeş ayrıldı mı, Reza Zarrab evliliği bitti mi sorularının yanıtı haberimizde. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, bu akşam O Ses Türkiye yılbaşı özel programında jüri üyeliği yapıyor.

EBRU GÜNDEŞ BOŞANDI MI?

2010 yılında Reza Zarrab'la evlenen Ebru Gündeş'in boşanma kararı aldığı öğrenildi.
Ebru Gündeş'in bu hafta kamuoyuna 'boşanma' açıklaması yapması bekleniyor.

Şubat 2010’da Reza Zarrab ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş bu hafta avukatıyla bir araya gelecek. Gündeş'in kamuoyuna “Boşanıyoruz” şeklinde yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.

 Ebru Gündeş, Reza Zarrab'dan Boşanıyor | Haberler.com Magazin

Zorlu boşanma süreciyle ilgili olarak Ebru Gündeş yakınlarına “Bu süreçte kızımın yara almasını istemiyorum. Her adımımı onu düşünerek atıyorum” dediği öğrenildi. Gündeş'in, ABD'deki davada tanık olan Reza Zarrab'tan boşanma kararı almasının ardından Kanlıca'daki yalıdan da taşınacağı belirtiliyor.

kaynak:Hürriyet

Ebru Gündeş boşandı mı? O Ses Türkiye Jürisi Ebru Gündeş Reza Zarrab ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.