Ebru Cündübeyoğlu'nu kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu...

İlk bölümü 7 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 'Senden Daha Güzel' dizisiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu büyük bir acı yaşadı. Ebru Cündübeyoğlu'nun babası Ertuğrul Cündübeyoğlu yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir, Evli ve Öfkeli, Yalan Dünya, Kocan Kadar Konuş, Koçum Benim, Deli Yürek gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde FOX TV'nin yeni dizisi 'Senden Daha Güzel' ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 47 yaşındaki oyuncu Ebru Cündübeyoğlu aldığı acı haberle yıkıldı. Ebru Cündübeyoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Ertuğrul Cündübeyoğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU'NUN BABASI BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Ebru Cündübeyoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Canım babam Ertuğrul Cündübeyoğlu'nu kaybettik. 01.06.2022 tarihinde öğle namazına müteakiben Üsküdar Şakirin Camiinde cenaze namazı kılınıp Kurtköy mezarlığına defnedilecektir.''

Ebru Cündübeyoğlu'nu kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu...


Ebru Cündübeyoğlu'nun 2003 yılında hayatını birleştirdiği eşi Güçlü Mete ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''Canım Ebrumun canı babasını, kayınpederim, babam Ertuğrul Cündübeyoğlu’nu kaybettik. İçimiz acıyor.. Kelimeler düğümleniyor.. Yarın sonsuzluğa uğurluyoruz, nur içinde yatsın'' ifadelerini kullandı.

Ebru Cündübeyoğlu'nu kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu... - Resim : 2


Ebru Cündübeyoğlu ve eşi Güçlü Mete'nin paylaşımlarına aralarında Burhan Şeşen, Sevcan Orhan, Ceyhun Yılmaz, Pınar Altuğ Atacan, Ercan Saatçi, Ceyda Düvenci, Suat Suna gibi ünlü isimlerin de bulunduğu takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 

Ebru Cündübeyoğlu'nu kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu... ile ilgili etiketler cenaze vefat ebru cündübeyoğlu güçlü mete ertuğrul cündübeyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.