Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete boşandı! 19 yıllık evlilik tek celsede bitti

Deli Yürek, Koçum Benim, Çınaraltı, Kalbim Seni Seçti, Avrupa Avrupa, Kocan Kadar Konuş, Evli ve Öfkeli, Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve son olarak final yapmaya hazırlanan 'Senden Daha Güzel' dizisiyle izleyici karşısına çıkan 47 yaşındaki oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'nun 19 yıllık evliliği bitti. Radyo sunucusu Güçlü Mete ile oyuncu Ebru Cündübeyoğlu boşandı.

Magazin dünyasının ünlü çiftlerinden Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete tek celsede boşandı. FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel ile yeniden ekranlara dönen 47 yaşındaki oyuncu Ebru Cündübeyoğlu kısa süre önce babası Ertuğrul Cündübeyoğlu ve teyzesini kaybetmenin acısını yaşamıştı. Zor günler geçiren Ebru Cündübeyoğlu 19 yıllık evliliğini bitirdi.

 

19 YILLIK EVLİLİKLERİNİ SONLANDIRDILAR


2003 yılında radyo programcısı Güçlü Mete ile dünyaevine giren Ebru Cündübeyoğlu'ndan kötü haber geldi. 19 yıldır evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift anlaşmalı olarak boşandı.

Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete boşandı! 19 yıllık evlilik tek celsede bitti


ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, 2003 yılında Güçlü Mete ile dünyaevine girmişti. 19 yıldır evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, yollarını ayırmaya karar verdi. İkilinin boşanma davası dün Büyükçekmece Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duru adında bir kızları olan Cündübeyoğlu ile Mete, anlaşmalı olarak boşandı.

 

 

Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete boşandı! 19 yıllık evlilik tek celsede bitti ile ilgili etiketler boşanma ebru cündübeyoğlu güçlü mete
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.