Ebrar Karakurt Eleştirilere Karşılık Sevgilisi İmge İle Kucak Kucağa Poz Verdi!

Voleybolcu Ebrar Karakurt cinsel tercihi nedeniyle gelen eleştirilere sevgilisi İmge'yle kucak kucağa pozla karşılık verdi.

İtalya'da voleybol kariyerini sürdüren milli voleybolcu Ebrar Karakurt cinsel tercihi nedeniyle eleştiri oklarından bir türlü kurtulamıyor. Sosyal medyada zaman zaman linç yiyen başarılı oyuncu son yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Sevgilisi İmge ile kucak kucağa pozunu sosyal medyadan paylaşan Ebrar Karakurt instagram hesabından bir canlı yayın etkinliği başlattı. Ebrar Karakurt sevgilisi İmge ile olan hiç görülmedik kucak kucağa pozunu paylaştı. Ardından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Ebrar Karakurt Eleştirilere Karşılık Sevgilisi İmge İle Kucak Kucağa Poz Verdi!

Gamsız olduğunu dile getiren milli voleybolcu, 'Eleştirilere ve baskılara nasıl dayanıyorsun? Duygusal çöküntü yaşadığın oldu mu?'' sorusuna, ''Hiç olmadı. Ben gülüyorum sadece. Zaten dili olan konuşuyor. Ben en iyi yaptığım şeyi yapıp sahada cevap vermeye devam ediyorum. Gamsızım ben. Eleştiriler sökmüyor bana.'' yanıtını verdi.

Ebrar Karakurt Eleştirilere Karşılık Sevgilisi İmge İle Kucak Kucağa Poz Verdi! ile ilgili etiketler Ebrar Karakurt İmge poz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.