EBA çöktü mü? Neden açılmıyor? EBA çok kalabalık hatası nedir?

EBA çöktü mü? Koronavirüs salgını sonrasında öğrencilere uzaktan eğitimin verildiği EBA sisteminin çökmesi kafaları karıştırdı. İnternet üzerinden uzaktan eğitim alan öğrenciler EBA sistemine girdiklerine karşılarına çıkan EBA çok kalabalık hatası nedir? ibaresinin yanıtını aradı. Peki, EBA neden açılmıyor? Tüm detaylar haberimizde...

EBA çöktü mü? sorusu öğrenci ve velilerin ortak cevaplarını aradığı bir hadise oldu. Binlerce öğrencinin aynı anda uzaktan eğitim desteği aldığı EBA yayınlarında yaşanan aksama sonrasında henüz MEB tarafından bir açıklama gelmemesi de kafaları karıştırdı. Peki, EBA çöktü mü? EBA neden açılmıyor?

EBA ÇÖKTÜ MÜ?

"EBA çok kalabalık hatası" yaşanan yoğunluktan dolayı kullanıcıların karşısına çıkıyor. Sisteme beklenenden çok kişinin aynı anda girmesiyle birlikte oluşan teknik sorun nedeniyle bu hata meydana geliyor.

EBA ÇOK KALABALIK HATASI

EBA çok kalabalık hatasının ayrıntılı içeriğinde ise şu satırlara yer veriliyor: "Şu an yüz binlerce öğretmen ve öğrenci EBA'da. Yoğunluk yüzünden sorun yaşamış olabilirsin! Bu süreçte EBA TV kanallarımız yanında." Bu tip bir hatayla karşılaşan kullanıcıların sisteme yeniden girmeye çalışmaları ya da alternatif yolları kullanmaları gerekiyor.

EBA çöktü mü? Neden açılmıyor? EBA çok kalabalık hatası nedir? ile ilgili etiketler MEB eba EBA çöktü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.