E okul VBS giriş ekranı! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl girilir 2020?

E okul VBS giriş ekranı! Meb tarafından hizmete sunulan E okul veli bilgilendirme sistemi ile birçok veli, çocuğunun okul bilgilerine ulaşabiliyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ders başarılarının velilerin kolayca öğrenmesine imkan tanıyan e okul sistemi, 2007 yılından bu yana kullanılıyor. İşte, E okul VBS giriş ekranı! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl girilir 2020? Detaylar haberimizde...

E okul VBS giriş ekranı! E okul VBS giriş ekranı ile ders programı, sınav sonuçları ve devamsızlık sorgulama gibi birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. E-Okul sistemine giriş yapmak için Öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası gerekmektedir. Birçok kişi E okul VBS'ye girmek için araştırmalar yapıyor. İşte, E okul VBS giriş ekranı! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl girilir 2020? Detaylar haberimizde...

E OKUL VBS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

E OKULDAN VELİLERE UYARI!

e okul VBS girişi güncellendi yeni giriş yeri MEBBİS üzerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğrenicilere kolaylık sağlamak amacıyla eğitimi ilgilendiren bütün siteleri aynı başlık altında topladı. Milyonlarca öğrenci bundan sonra https://mebbis.meb.gov.tr/ adresini kullanacak. e-Okul sistemine öğrencinin T.C kimlik ve okul numaraları ile kolayca giriş yapabilirsiniz. Aynı şey, sistemin belirlediği güvenlik kod ile birlikte Veli Bilgilendir Sistemi için de geçerlidir. Bu sistem içerisinde yer alan ”Not Bilgisi” başlığı altında, çocuğunuzun siteye yüklenmiş tüm notlarını görüp inceleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü sınav notları yanı sıra, performans ve proje ödevlerinden aldığı notlar da yine burada görünecektir.

E OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-okul sistemine giriş yapmak için Öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası gerekmektedir. Veliler gerekli bilgileri "https://eokulyd.meb.gov.tr/" adresine girdikten sonra öğrencilerinin okul durumları ile ilgili tüm detaylara ulaşmaları mümkündür.

 
 

E-Okul sisteminde en çok yapılan işlemlerden birisi de öğrenci notunu sorgulama işlemidir. Veliler öğrencinin notlarına sisteme giriş yaparak ulaşabilir.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklanması gerekiyor.

Not sorgulama işlemli, öğretmenlerin sisteme girmiş olduğu notlar dahilinde yapılabilmektedir.

E okul VBS giriş ekranı! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl girilir 2020? ile ilgili etiketler e-Okul Okul 2020 e okul giriş nasıl yapılır vbs giriş e okul vsb
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.