E okul VBS giriş ekranı 2020! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl giriliyor?

E okul VBS giriş ekranı 2020! E okul VBS giriş ekranı ile ders programı, sınav sonuçları ve devamsızlık sorgulama gibi birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. E-Okul sistemine giriş yapmak için Öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası gerekmektedir. İşte, E okul VBS giriş ekranı 2020! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl giriliyor? Detaylar haberimizde...

E okul VBS giriş ekranı 2020Okulların ara tatilinin bitmesi ile birçok veli VBS ekranlarından öğrencilerin not ve devamsızlık durumunu takip etmek istiyor. Devamsızlık durumundan, not durumuna kadar çoğu bilginin yer aldığı sisteme rağbet büyük ölçüde. Yazılı sınavların başlamasının ardından sınav notları da sisteme giriş yapılıyor. İşte, E okul VBS giriş ekranı 2020! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl giriliyor? Detaylar haberimizde...

E OKUL VBS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-okul sistemine giriş yapmak için Öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası gerekmektedir. Veliler gerekli bilgileri "https://eokulyd.meb.gov.tr/" adresine girdikten sonra öğrencilerinin okul durumları ile ilgili tüm detaylara ulaşmaları mümkündür.

 
 

E-Okul sisteminde en çok yapılan işlemlerden birisi de öğrenci notunu sorgulama işlemidir. Veliler öğrencinin notlarına sisteme giriş yaparak ulaşabilir.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklanması gerekiyor.

Not sorgulama işlemli, öğretmenlerin sisteme girmiş olduğu notlar dahilinde yapılabilmektedir.

E OKULDAN VELİLERE UYARI!

e okul VBS girişi güncellendi yeni giriş yeri MEBBİS üzerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğrenicilere kolaylık sağlamak amacıyla eğitimi ilgilendiren bütün siteleri aynı başlık altında topladı. Milyonlarca öğrenci bundan sonra https://mebbis.meb.gov.tr/ adresini kullanacak. e-Okul sistemine öğrencinin T.C kimlik ve okul numaraları ile kolayca giriş yapabilirsiniz. Aynı şey, sistemin belirlediği güvenlik kod ile birlikte Veli Bilgilendir Sistemi için de geçerlidir. Bu sistem içerisinde yer alan ”Not Bilgisi” başlığı altında, çocuğunuzun siteye yüklenmiş tüm notlarını görüp inceleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü sınav notları yanı sıra, performans ve proje ödevlerinden aldığı notlar da yine burada görünecektir.

E okul VBS giriş ekranı 2020! E okul veli bilgilendirme sistemine nasıl giriliyor? ile ilgili etiketler Okul 2020 e okul giriş nasıl yapılır e okul veli bilgilendirme sistemi e okul vsb vbs sorgulama ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.