E Okul kayıt sorgulama! Çocuğum hangi okula gidecek?

E Okul giriş yap! Okul öncesi, ana sınıfı, ilkokul, ortaokul kayıt yerleri belli oldu. Peki çocuğum hangi okula gidecek?

Okul öncesi, ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin kayıt yerleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada E okul sistemi üzerinden çocuklarının hangi okula kayıt yaptırılabileceğinin sorgulanabileceği kaydedildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2020-2021 eğitim öğretim yılına ait kayıtlara yönelik ilk bilgileri verdi. Okul öncesi, ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin bugün itibarı ile hangi okullara gidebileceğini belirten bir açıklamada bulundu. MEB ayrıca öğrenci için istenen bilgiler girildiğinde çocuklarının hangi okula kayıt yaptıracağını net şekilde görebileceği ifade edildi.

MEB ayrıca velilerin 66, 67, 68 aylık çocuğunu erken başlatmak için okul müdürlüklerine dilekçe vermeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

E OKUL NASIL GİRİŞ YAPILIR?

e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekmektedir. Bu aşamada T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Numarası ve güvenlik kodu istenmektedir. Bu bilgiler doğru girilirse ikinci aşamaya geçilir.

 

E Okul kayıt sorgulama! Çocuğum hangi okula gidecek? ile ilgili etiketler e-Okul Okul kayıt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.