E okul giriş ekranı! 2020 ortalama hesaplama!

Öğrenciler E Okul öğrenci girişi arayıcılığıyla ortalama hesaplama işlemlerini kolayca yapabiliyor. Okulların ara tatile girmesine az bir zaman kala birçok öğrenci E Okul giriş ekranına girmek için araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, E okul giriş ekranı! 2020 ortalama hesaplama! Detaylar haberimizde...

E Okul öğrenci girişi ve öğretmen girişi ekranı, okulların kapanmasına 2 haftadan az bir süre kalması dolayısıyla araştırılan konu olmaya başladı. Öğrencilerin devamsızlık bilgileri, not girişleri, sözlü sınav notları, yıl sonu notları, aldığı belgeler gibi pek çok bilgi, E Okul öğrenci giriş ekranı üzerinden görüntülenebilecek. Öğrenci giriş ekranına girmek isteyenler araştırma yapmaya devam ediyor. İşte, E okul giriş ekranı! 2020 ortalama hesaplama! Detaylar haberimizde...

E okul giriş ekranı! 2020 ortalama hesaplama!

E OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

E OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E Okul veli bilgilendirme sistemi, öğrenciler için kritik bir önem arz etmeye devam ediyor.

Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin uğrak noktası olan E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, yeni dönemin başlamasıyla birlikte eğitim dünyasının yeniden gündemindeki konu oldu.

Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin var olduğu bu sistem, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem haline geldi.

Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.