E okul giriş ekranı 2020! E okul girişi nasıl yapılır?

E okul giriş ekranı 2020! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hizmete sunulan e okul veli bilgileri ile giriş ekranı öğrenci ve velilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. E okul sistemine girmek isteyenler öncelikle "e-okul.meb.gov.tr" adresi bağlantısına tıklamalı ardından da okul numarası ve öğrencinin TC kimlik numarası bilgilerini doldurmaları gerekmektedir. İşte, E okul giriş ekranı 2020! E okul girişi nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

E okul giriş ekranı 2020! Öğrenciler E Okul öğrenci girişi arayıcılığıyla ortalama hesaplama işlemlerini kolayca yapabiliyor. Okulların ara tatile girmesine az bir zaman kala birçok öğrenci E Okul giriş ekranına girmek için araştırmalar yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın e-Okul sisteminde öğrencinin okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları, öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık durumları, sınav bilgileri, merkezi sınavların başvuru ve tercih işlemleri, haftalık ders programı, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları da yer alıyor. İşte, E okul giriş ekranı 2020! E okul girişi nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

e okul giriş ekranı ile ilgili görsel sonucu

E OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin var olduğu bu sistem, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem haline geldi.

Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN KOLAY YÖNETİM

Akıllı telefonların kullanımının sıklaşmasıyla birlikte kamu kurumlarının bu ilerlemeye adaptasyonu da gecikmedi. Mobil uygulama ile erişim kolaylığını öğrenci, veli ve öğretmenlere de sunan Milli Eğitim Bakanlığı, İOS ve Android kullanıcıları için E-Okul VBS uygulamasını erişime açtı.

E OKULDAN VELİLERE UYARI!

e okul VBS girişi güncellendi yeni giriş yeri MEBBİS üzerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğrenicilere kolaylık sağlamak amacıyla eğitimi ilgilendiren bütün siteleri aynı başlık altında topladı. Milyonlarca öğrenci bundan sonra https://mebbis.meb.gov.tr/ adresini kullanacak. e-Okul sistemine öğrencinin T.C kimlik ve okul numaraları ile kolayca giriş yapabilirsiniz. Aynı şey, sistemin belirlediği güvenlik kod ile birlikte Veli Bilgilendir Sistemi için de geçerlidir. Bu sistem içerisinde yer alan ”Not Bilgisi” başlığı altında, çocuğunuzun siteye yüklenmiş tüm notlarını görüp inceleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü sınav notları yanı sıra, performans ve proje ödevlerinden aldığı notlar da yine burada görünecektir.

 

E okul giriş ekranı 2020! E okul girişi nasıl yapılır? ile ilgili etiketler e-Okul Okul MEB 2020 e okul giriş e okul vsb e okul veli bilgilendirme sistemi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.