e Nabıza neden girilmiyor? e Nabız çöktü mü? Aşı randevusu için ne yapmalıyım?

e Nabıza neden girilmiyor? Tüm Türkiye'de başlayan koronavirüs aşılama programı sonrası vatandaşlar aşı sırası için randevu almaya başladı. e Nabız'dan alınacak aşı için sistemde yaşanan yoğunluklar sonucu aksamalar yaşanıyor. Peki e Nabız çöktü mü?

e Nabıza neden girilmiyor? Korona aşı randevusu, Sağlık Bakanlığı'nın geliştirdiği ve tüm sağlık geçmişinizi, tahlil sonuçlarınızı görebildiğiniz e-Nabız sistemi üzerinden kolaylıkla sorgulanabiliyor. Peki bu akşam e-nabız çöktü mü?

E NABIZA NEDEN GİRİLMİYOR?

Sağlık Bakanlığı tarafından bütün sağlık kurum ve kuruluşlarındaki hasta bilgilerini merkezi bir sistem içinde toplamak amacıyla oluşturulan e-Nabız sistemine girmek isteyen vatandaşlar bir türlü sisteme giriş yapamadı. Bugün itibariyle tüm Türkiye'de başlayan kitlesel aşı programına dahil olan vatandaşlar, aşı randevusu için e nabızda yaşanan yoğunluk sonrası sistemde aksamalar yaşanıyor. İlerleyen dakikalarda tekrar sisteme giriş denemesi yapılmasını tavsiye ediliyor.

AŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Aşılanıp aşılanmayacağımızı ya da sıranın bize gelip gelmediğini nasıl öğreneceğiz? diye merak edenler, E-Nabız sisteminden ya da 2023'e 'Aşıla' yazıp SMS atarak öğrenebileceksiniz. Aynı zamanda hastaneye gelemeyen vatandaşların evlerine gidilerek aşı uygulaması gerçekleştirilecek.

Koronavirüs aşı sorgulama e-Nabız nasıl yapılır? Korona virüs aşı sorgulama hakkında!

E - NABIZ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KİMLER AŞI YAPTIRABİLECEK?

Öncelikli grup;

* İlk etapta aşılar 1 milyon 119 bin sağlıkçıya yapılacak.

* İkinci grupta 380 bin 65 yaş üstü vatandaşa yapılacak.

e Nabıza neden girilmiyor? e Nabız çöktü mü? Aşı randevusu için ne yapmalıyım? ile ilgili etiketler e-Devlet e-Nabız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.