e-imza nasıl alınır? Elektronik imza nereden alınır? Herkes alabilir mi?

e-imza nasıl alınır? Elektronik imza nereden alınır? Herkes alabilir mi merak ediliyor. E-devlet tarafından vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayan e-imza hakkında vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Peki, Elektronik imza herkes alabilir mi?

e-imza nasıl alınır? e-imza nereden alınır merak eden vatandaşlar aramalara devam ediyor. Elektronik imza, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylı Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılar tarafından sunulmaktadır. E-İmza ile e-Devlet'e oldukça güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz. İşte detaylar..

E-İMZA NASIL ALINIR?

E-imza oluşturmak için kullanılacak olan Nitelikli Elektronik İmza Sertifikaları 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu uyarınca Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na bildirimini yapmış yetkili Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılara (ESHS) yapılacak başvuru ile alınabilir.

E-İmza nedir ve nasıl alınır?

E-İMZA NEREDEN ALINIR?

Elektronik imza, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylı Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılar tarafından sunulmaktadır. Bu firmaların listesi ve diğer bilgilere www.tk.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

HERKES E-İMZA ALABİLİR Mİ?

Kimler elektronik imza alabilir? Gereken kimlik belgelerini sağlayan herkes elektronik imza alabiliyor. Şirketin ticari kişiliğine imza verilmiyor ama bir şirket yönetim kurulu başkanı e-imza ile şirket adına işlem yapabilir.

 

e-imza nasıl alınır? Elektronik imza nereden alınır? Herkes alabilir mi? ile ilgili etiketler e-Devlet e-imza nasıl alınır e-imza nereden alınır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.