E-Devlet'ten 600 yeni hizmet daha!

Türk halkı için kamu hizmetlerine en hızlı ulaşma yolu olan e-Devlet uygulamasına 600 yeni hizmet daha ekleniyor. E-Devlet'in şu an 45 milyon olan kayıtlı kullanıcı sayısı ise 47 milyona yükselecek.

e-Devlet üzerinden şu an 5 bin 200 hizmet sağlanıyor. 2020’de bu sayının 5 bin 800’e yükseltilmesi hedefleniyor. E- Devlet kullanıcıların memnuniyet oranı ise yüzde 99 olarak tespit edildi. Yine e- Devlet Kapısı üzerinden sunulan yerel yönetim hizmetlerinin sayısı ve niteliği de artırılacak. E-Belediye Bilgi Sistemi Projesi kapsamında uygulamaya alınan modüllerin e-Devlet Kapısından sunumu sağlanacak.

E-Devlet'ten 600 yeni hizmet daha!

SOSYAL MEDYA REHBERİ

Verilen hizmet ve kullanıcı sayısı artarken kamunun verimliliğini, etkinliğini, şeffaflığını ve hesap verebilirliğini arttırmak için e-Devlet hizmetlerinin sunumunda yeni teknoloji ve yönelimlerden de faydalanılacak. Kamu kurumlarının sosyal medya kullanımını düzenleyen rehber hazırlanırken ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle çalıştay gerçekleştirilecek.

 

E-Devlet'ten 600 yeni hizmet daha! ile ilgili etiketler e-Devlet Belediye kamu hizmetleri proje
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.