e-Bordro ocak 2019! Memur, öğretmen, işçi e bordro sorgulama! Maaş bordrosu görüntüleme 2019!

e-Bordro ocak 2019! Devlet memuru olarak görev alan birçok kişinin düzenli olarak sorguladığı konulardan biri de e-Bordro oluyor. Maliye Bakanlığı'nın sayfası üzerinden yayımlanan e-Bordro maaş sorgulama ekranı, e-Devlet üzerinden de görüntülenebiliyor. Ocak 2019 e-Bordro'sunu görüntülemek isteyen öğretmen işçi ve tüm memurlar maaş bordrosunu sorgulamanın yollarını inceliyor. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. İşte e-Bordro ocak 2019 sorgulama ekranı! Detaylar haberimizde...

e-Bordro ocak 2019Ay ortasına gelinmesiyle birlikte birçok kamu çalışanının gündemine gelen e-Bordro'yu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Öğretmen, işçi, tüm memur ve kamu çalışanının 2019 Ocak ayı maaş sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte e-Bordro ocak 2019! Memur, kamu çalışanı, öğretmen, işçi maaş bordrosu görüntüleme! Peki nasıl görüntülenir? e-Bordro nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

e-Bordro ocak 2019! Memur, öğretmen, işçi e bordro sorgulama! Maaş bordrosu görüntüleme 2019!

e-BORDRO OCAK 2019 SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ!

E-BORDRO OCAK 2019 MAAŞ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

E-Devlet üzerinden E-Bordro sorgulama işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

1. www.turkiye.gov.tr adresinden ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın.
2. Açılan ekranda e-Devlet Şifresi, e-İmza, Mobil İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı seçeneklerinden herhangi birini kullanarak sisteme geçiş yapabilirsiniz.
3. Eğer e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmak isterseniz ise; belirtilen alanlara T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın. Ardından altı taraftakiler alan "Sisteme Giriş Yap" butonunu kullanın.
4. Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.
5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.
6. İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.

KİMLER E BORDRO HİZMETİNDEN YARARLANABİLİR?

Son zamanların en çok tercih edilen hizmetlerinden olan e-Bordro'dan yararlanmak için maaşınızın Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenmesi ve 657 sayılı kanuna tabi memur olmanız gerekiyor. 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında 4C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar bu sistemden yararlanamıyor.

Kamu kurum ve kuruluşları dışında yani özel sektörde istihdam edilen çalışanlar da maaş bordrolarını, çalıştıkları şirketlerin finans ve muhasebe birimlerinden ya da insan kaynakları departmanından talep ederek görebilirler.

e-BORDRO NEDİR?

Kamu personellerine yönelik olarak sunulan dijital hizmetlerin kapsamı her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Özellikle kamu personellerinin daha çağdaş ve daha modern bir hizmet alabilmelerini sağlayabilmek amacı ile devlet kurumları tarafından internet altyapısı son derece aktive yoğun bir şekilde kullanılıyor. Dijital platformda sadece kamu personellerine yönelik olarak sunulan online kamu hizmetlerinden birisi olan e-bordro hizmeti de kamu personellerinin en sık şekilde kullandıkları başlıca online kamu uygulamaları arasında kendisine yer buluyor.

Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro hizmet sayfası kamu personellerinin maaş bordrolarını online olarak da inceleyebilmelerine yardımcı oluyor. Kamu kurumlarında görev alan devlet personellerinin her ay aldıkları maaşın tüm ayrıntılı bilgilerinin yer aldığı maaş bordroları, yaşamın pek çok alanında gerekli olabiliyor. Özellikle de kamu personellerinin aldıkları maaş, maaşlarındaki kesintiler, ikramiyeler ve ek göstergeler gibi tüm bilgilerin ayrıntılı bir şekilde yer alıyor olması maaşlarına ilişkin ayrıntılı bilgiler alabilmelerine yardımcı oluyor.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından dijital platform üzerinde hizmete açılan e-bordro uygulama sayfasında kamu personellerinin bu maaş bordrolarını internet kolaylığında her ay güncel olarak inceleyebilmelerine yardımcı oluyor. Son yıllarda hızla gelişen teknoloji sayesinde bilgisayardan veya akıllı cihazlardan internete erişim sağlanabilen her noktadan kolay bir şekilde Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulama sayfasından maaş bordrolarının kontrolünü yapabiliyor.

Dijital platform üzerinde yer alan e-bordro uygulaması üzerinden en güncel maaş bordrolarını görüntüleyebilme imkanına sahip olunabildiği gibi geçmiş dönem maaş bordrolarını da ayrıntılı olarak inceleyebiliyor. Bankacılık gibi son derece sık kullanılan pek çok işlemde kamu personellerine gerekli olan maaş bordrosunu internet üzerinde e-bordro sayfasından görüntüleyebilmek için özel web sayfası bulunurken yeni yapılan değişikle uygulamaya turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama adresinden erişim sağlanabiliyor.

E-bordro uygulama sayfasında yıl ve ay seçimini yaparak, istenen aya özel olan maaş bordrosunu görüntüleyebilme imkanı bulunuyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulamasından 4B, 4C ve farklı sözleşmeleriyle çalışan devlet memurları yararlanamıyor. Bu uygulama sayfasından sadece 657 sayılı kanuna tabi devlet memurları yararlanabiliyor.

e-Bordro ocak 2019! Memur, öğretmen, işçi e bordro sorgulama! Maaş bordrosu görüntüleme 2019! ile ilgili etiketler 2019 memur
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.