Dyson Lin'den bu kez de Silivri depremi iddiası!

Kendisini Deprem Bilgin'i olarak tanıtan, Türkiye'nin Manisa Akhisar'daki depreme ilişkin tahmini ile gündemine giren Tayvanlı Dyson Lin, Elazığ depreminin ardından bu kez de Silivri için uyarıda bulundu. Dyson Lin'in son uyarıyı Dyson Lin Turkey adlı bir hesaptan yapması dikkat çekti. Lin'in önceki hesabı Twitter tarafından kapatılmıştı.

Türkiye cuma akşamı Elazığ’dan gelen 6,8’lik deprem haberi ile sarsıldı. Doğu’da birçok ilde hissedilen depremde şu anki rakamlara göre 29 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Son dönemde deprem denince akla gelen isim ise Tayvanlı Dyson Lin.

İlk olarak Manisa Akhisar'da yaşanan ve İstanbul'da bile hissedilen depremle Türkiye'nin adını duyduğu Dyson Lin, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından "Silivri'ye dikkat" çeken bir mesaj daha attı.

Dyson Lin'den bu kez de Silivri depremi iddiası!

Dyson Lin'in mesajında dikkat çeken iki unsur var. Birincisi daha önce DysonLin1 adlı hesabı kullandığı bilinen "deprem bilgini" bu kez Dyson Lin Turkey adını kullanıyor. Bir diğer dikkat çeken konu ise siyasetçilere yönelik bir mesajının da olması. "İstanbul büyük tehlikede, Silivri tehlikede" diyen Lin, "Lütfen bazı politikacılara bunu söyleyin. Şimdi bir şeyler yapmaları gerekiyor. Geç olmadan bir şeyler yapmaları gerekiyor." ifadesini kullanıyor. 

Türkçe yazımının gayet düzgün olması imla hatası bulunmaması dikkat çeken Lin'in daha önce kullandığı hesap ise Twitter yönetimi tarafından kapatılmıştı. 

Dyson Lin gerçek bir deprem bilimci mi? Gerçekten depremleri tahmin ediyor mu? Yoksa sadece rastlantısal ve şanslı tahminlerde mi bulunuyor?

Bunun cevabı Dyson Lin hakkında hazırladığımız galeride...

 

Dyson Lin'den bu kez de Silivri depremi iddiası! ile ilgili etiketler Elazığ Silivri deprem dyson lin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.