Dyshawn Pierre 3 sezon daha Fenerbahçe Beko'da

Euroleague Oyuncular Birliği tarafından ilk sezonunu geçiren oyuncular arasında "En İyi Oyuncu" seçilen Dyshawn Pierre, Fenerbahçe Beko'yla 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki Kanadalı kısa forvetin sözleşmesi 2023-24 sezonunun sonuna dek uzatıldı.

Fenerbahçe Beko geçen yaz İtalya'nın Dinamo Sassari takımından kadrosuna kattığı Kanadalı forvet Dyshawn Pierre'in sözleşmesini uzattı. 27 yaşındaki basketbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığı açıklandı. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Gösterdiği performansla THY Euroleague'in en iyi forvetlerinden biri olarak kendisini kanıtlayan Dyshawn Pierre ile takımımız arasındaki anlaşma, 2+1 yıllık sözleşmeyle 2023-24 sezonunun sonuna dek uzatılmıştır. Anlaşmanın kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Dyshawn Pierre'e Fenerbahçe forması altında başarılarla dolu sezonlar diliyoruz" denildi.

Geçen sezon THY Euroleague'de 36 maçta forma giyen Pierrre, 24 dakika sahada kaldı ve 9.1 sayı, 3.3 ribaund ve 2 asist ortalamalarıyla oynadı. Kanadalı yıldız, Euroleague Oyuncular Birliği tarafından bu organizasyonda ilk sezonunu geçiren oyuncular arasında "En İyi Oyuncu" seçilmişti.

IGOR KOKOSKOV'LA DEVAM

Euroleague'de 6 yıl aradan sonra Final Four'a kalamayan Fenerbahçe Beko, play-off'ta CSKA Moskova'ya 3-0'la elenmişti. ING Basketbol Süper Ligi final serisinde de ezeli rakibi Anadolu Efes tarafından 3-0'la süpürülen Sarı-Lacivertliler'de Sloven koç Igor Kokoskov'un geleceği sorgulansa da yola birlikte devam edilecek.

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gerrardini'nin 2. sezonda daha iyi işler yapacağına inandığı Kokoskov'la birlikte transfer piyasasında çalışmalar da birlikte sürdürülüyor.

Dyshawn Pierre 3 sezon daha Fenerbahçe Beko'da ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Dyshawn Pierre THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.