DYP kökenli, HDP-CHP destekli, SP görünümlü aday!

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, CHP, HDP, SP ve İP'in ittifakı için çok çarpıcı bir örnek verdi.

Çektiği bir video ile CHP, HDP ve İYİ Parti'ye oy isteyen FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ile ilgili konuşan Kurtulmuş, "En son olarak biliyorsunuz FETÖ'nün basındaki en önemli isimlerinden biri olan Dumanlı, çok açık bir ifadelerle CHP'nin ve FETÖ'nün ilişkisini ortaya koydu." ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş, sözlerine şöyle devam etti:

"Bazı yerlerde o kadar enteresan işbirlikleri var ki insan hayret ediyor. En çarpıcılarından birisi de Şanlıurfa'dadır. Şanlıurfa'da bizim karşımızdaki aday Doğruyol Partisi kökenli bir aileden geliyor. Oyları HDP ve CHP'den alacak ama amblemi altında seçime girdiği parti Saadettir. Bu neyin ittifakıdır? Hangi konuda anlaştınız? Bunun hiçbir izahı yok."

DYP kökenli, HDP-CHP destekli, SP görünümlü aday!

SAADET'İN ŞANLIURFA ADAYI SABAHATTİN CEVHERİ

HDP'nin İl Seçim Kurulu'na Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bildirdiği Hidayet Enmek, Saadet Partisi adayı Sabahattin Cevheri lehine adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.

DYP kökenli, HDP-CHP destekli, SP görünümlü aday! ile ilgili etiketler CHP HDP Saadet Partisi Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.