Dwayne Johnson ve Siri'nin başrolde olduğu kısa film Türkçe olarak yayında!

Geçtiğimiz hafta The Rock ve Siri’nin başrollerini paylaştığı Apple’ın kısa film The Rock x Siri Dominate the Day‘in yayınlanmasının ardından videonun Türkçe dublajlı versiyonu da yayında. The Rock x Siri: Güne Hükmet adlı aksiyon dolu reklam filminde Dwayne Johnson’ın bir gününe şahit oluyoruz. Bir işten diğerine koşan, hobilerine ve kendine vakit ayırmayı ihmal etmeyen Rock’ın en büyük yardımcısı ise Siri oluyor. Gün içinde hedefleri, programları, e-postaları okuyup hatırlatan Siri, Johnson’ın bir gününü düzenlemekle kalmıyor aynı zamanda ufak tefek işlerinde ona yardımcı da oluyor.

Dwayne Johnson ve Siri'nin başrolde olduğu kısa film Türkçe olarak yayında! ile ilgili etiketler Apple iPhone IOS the rock dwayne the rock johnson dwayne johnson siri siri on iphone the rock x siri güne hükmet iphone siri iPhone 7 wwe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.