Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel bu kez sesiyle büyüledi

21 yaşındaki pop şarkıcısı Aleyna Tilki'nin 44 yaşındaki annesi Havva Öztel, 108 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2 çocuk annesi olmasına rağmen fit vücudu ve genç görünümüyle yarı yaşındakilere taş çıkaran anne Öztel, Zerrin Özer'in 'Kıyamam' adlı parçasını seslendirdiği videosunu paylaştı.

Verdiği iddialı pozlarla sosyal medyada sık sık gündem olan, Aleyna Tilki'nin 44 yaşındaki annesi Havva Öztel de kızı gibi yetenekli çıktı. Öztel, Zerrin Özer'in 'Kıyamam' şarkısını piyano eşliğinde seslendirdi. Şarkı söylediği anlarını Instagram hesabından yayınlayan Havva Özel'i takipçileri kısa sürede yorum yağmuruna tuttu.


SESİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDILAR


Sosyal medya kullanıcıları Öztel'e övgüler yağdırırken, 'Aleyna sesini annesinden almış', 'Kızınızla düet yapın', 'Aleyna'nın fiziği ve sesi size çekmiş' gibi yorumlarda bulundular.


2017 yılında kızları Aleyna ve Ayça Tilki'nin babası Mehmet Tilki ile evliliğini sonlandıran Havva Öztel özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Öztel kızı Aleyna Tilki henüz şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcılığı yapıyordu. 44 yaşındaki Öztel hemen hemen her paylaşımıyla gündem olmayı başarıyor.

 

 

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel bu kez sesiyle büyüledi ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Sosyal Medya Instagram Zerrin Özer havva oztel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.