Düzensiz göçmenleri yolda bırakıp kaçtılar!

Niğde'de düzensiz göçmenleri karayolundan götüren insan kaçakçıları, düzensiz göçmenleri otoyolda bırakarak uzaklaştı. Yaklaşık 150 kaçak göçmenle ilgili jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

İnsan tacirleri yurt dışından getirdikleri düzensiz göçmenleri otoyolda bırakıp terk etti. Güneyden kuzeye en önemli geçiş yollarına sahip olan Niğde'de zaman zaman kaçak göçmenler yakalanıyor.

Kentte akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, insan kaçakçıları yurt dışından getirdikleri düzensiz göçmenleri otoyolda bıraktı.

Düzensiz göçmenleri yolda bırakıp kaçtılar!

Düzensiz göçmenlerin Yıldıztepe Beldesi, Hasaköy, Pınarcık ve civar bulunan yerleşim bölgelerinde oldukları tespit edildi. Yaklaşık 150 civarında oldukları tahmin edilen kaçak göçmenler; Niğde'nin yol güzergahında bulunan yerleşim bölgelerine gelince vatandaş ihbarları arttı.

Harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin çalışması sonucunda yaklaşık 70 kaçak göçmen yakalandı. Su ve açlık çektikleri görülen kaçak göçmenlere jandarma yemek ve su ikram etti.

Halen bölgede olan düzensiz göçmenlerle ilgili olarak jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Niğde Valiliği konuyla ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dün Ankara -Niğde Otoyolunda yaklaşık “100” düzensiz göçmenin bulunduğu ihbarı üzerine şu ana kadar “74” düzensiz göçmen yakalanmış ve şahısları bölgeye getiren tırın sahibi gözaltına alınmıştır.

Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır."

Düzensiz göçmenleri yolda bırakıp kaçtılar! ile ilgili etiketler Niğde düzensiz göçmen otoyol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.