Düzcespor'un kutlama programında sahnede yere kapaklanmıştı! Gülben Ergen'den sağlık durumuyla ilgili açıklama

TFF 3. Lig'den TFF 2. Lig'e yükselen Düzcespor'un kutlama programında sahne alan Gülben Ergen, sahnede elbisesine takılıp yere kapaklanmıştı. Yaşanan talihsiz kazanın ardından ünlü sanatçı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sağlık durumu merak konusu olan Gülben Ergen'den açıklama geldi. Ergen, '' Meslek hayatımda ilk kez sahneden ambulansa, sonra hastaneye kaldırıldım.'' ifadelerini kullanarak sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

TFF 3. Lig'den TFF 2. Lig'e yükselen Bitexen Düzcespor'un kutlama programında şarkıcı Gülben Ergen sahne aldı. Düzcespor’un şampiyonluk kutlamaları sırasında sahnede elbisesine takılıp yere düşen Gülben Ergen, 112 Acil servis ekiplerinin müdahalesinin ardından sahneye dönmüştü. "Arkadaşlar sizin şampiyonluğunuz beni devirdi. Anlayışınız için teşekkür ediyorum, kaldığım yerden devam ediyorum." diyerek sahnesine devam eden Ergen daha sonra fenalaşınca ise apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Tedavisinin ardından taburcu edilen ve sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Gülben Ergen sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Kariyeri boyunca ilk kez sahneden ambulansa ve hastaneye kaldırıldığının altını çizen Gülben Ergen, 'Anısı olmayan bir Anneler Günü kaldı bende' dedi.


Düzcespor'un kutlama programında sahnede yere kapaklanmıştı! Gülben Ergen'den sağlık durumuyla ilgili açıklama


''SEYİRCİME ANLAYIŞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Gülben Ergen, sağlık durumuyla ilgili 5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından şu paylaşımda bulundu:

''Düzce’den geriye kalanlara baktım şimdi. Meslek hayatımda ilk kez sahneden ambulansa, sonra hastaneye kaldırıldım. Düştükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle devam ettim sahneme, şarkılarıma.
Sahne üzerinde kustum :( Gündüz ben Düzce’ye yola çıkarken oğlumun mide bulantısı başladı. Sahneye çıkmak üzereyken diğer oğlum mide bulantısı ve kusma yaşadı. Annelik böylesine içselleştirmek mi bende evde bi virüs mü yaptım bilmiyorum ama tansiyonum o kadar düşük çıktı ki, anısı olmayan bir #annelergünü kaldı bende. Arayan, yazan, yanımda hissettiğim tüm dostlarım, meslektaşlarım hepinize #teşekkürederim Dostluk, kardeşlik ölmemiş. Şampiyon #DüzceSpor kutluyorum ve #Düzce seyircime anlayışı için teşekkür ediyorum.''


Gülben Ergen'in bu paylaşımına çok sayıda takipçisinden yorum geldi. Sevenleri Gülben Ergen'e 'geçmiş olsun' mesajları yağdırdı.


Düzcespor'un kutlama programında sahnede yere kapaklanmıştı! Gülben Ergen'den sağlık durumuyla ilgili açıklama - Resim : 2

Düzcespor'un kutlama programında sahnede yere kapaklanmıştı! Gülben Ergen'den sağlık durumuyla ilgili açıklama - Resim : 3

 

Düzcespor'un kutlama programında sahnede yere kapaklanmıştı! Gülben Ergen'den sağlık durumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Gülben Ergen Sosyal Medya Düzcespor Düzce Atatürk Devlet Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.