Aldığı tatlı pahalıya patladı

Düzce'de sokağa çıkma kısıtlaması sırasında bir vatandaşın pastaneden aldığı tatlı pahalıya patladı. Denetim yapan polis ekipleri tatlı alan şahsa ve pastane sahibine 3 bin 150'şer lira ceza kesti. Cezaya kızan vatandaş polislere '' Ne var bunda. Bu kadar da olmaz. Sıkmayın bizi bu kadar. Daraltıyorsunuz beni. Ben bunu hak etmedim. Ben suç işlemedim. Ayrıca bu sokağa çıkma yasağı değil kısıtlama'' şeklinde tepki gösterdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kafe ve restoran gibi işyerlerinin saat 20:00’dan sonra sadece paket servis yapabileceklerini açıklamasının ardından polis ekipleri, Düzce genelinde denetim yaptı. Denetimler sırasında polis ekipleri, bir işyerinde alışveriş yapıldığını belirledi.

Aldığı tatlı pahalıya patladı

Pastaneye giren ekipler, tatlı almak için evinden çıkan şahsın izin belgesi olmadan dışarı çıktığını belirledi. Polis ekipleri kısıtlama saatinde tatlı almak için evinden çıkarak pastaneye gelen şahıs ile işyeri sahibine 3 bin 150'şer lira idari para cezası uyguladı.

Aldığı tatlı pahalıya patladı - Resim : 2

Pastaneden tatlı alan şahıs sokağa çıkmanın yasak olmadığını savunarak, “Ev zaten burada. Alayım da geleyim diye düşündüm. Ne var bunda. Bu kadar da olmaz. Sıkmayın bizi bu kadar. Daraltıyorsunuz beni. Ben bunu hak etmedim. Ben suç işlemedim. Ayrıca bu sokağa çıkma yasağı değil kısıtlama” dedi.

Aldığı tatlı pahalıya patladı ile ilgili etiketler Düzce tatlı sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.