Düzce'deki depremde korkudan bayıldı! O anlar güvenlik kamerasında

Düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde yaşanan panik anları iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Depremde vatandaşlar ya kendilerini sokağa attı, ya da masaların altında kaldı. Bir kadın ise kafeteryada telefonla konuştuğu esnada deprem olunca korkudan bayıldı. Deprem nedeniyle korkudan kaçmaya çalışan başka bir kişi de düşüp yaralandı.

Düzce'de, AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 15.40’ta merkez üssü il merkezi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kocaeli, Sakarya, Bolu ve İstanbul olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem, korku dolu anlara sebep oldu.

Düzce'de depremin şiddetini hisseden vatandaşlar, evlerinden ve iş yerlerinden panikle dışarıya çıktı. Depremin oluşturduğu panik anları iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Depreme yakalanan çoğu vatandaş kendilerini panikle sokağa atarken bazı vatandaşlar ise deprem son bulana kadar masa altında kaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kafede oturan vatandaşların deprem esnasında masaların altına girmesi, restoranda çalışan işçilerin ve müşterilerin panik halinde dışarı çıkması yer alıyor. Deprem esnasında bir kadının da bayıldığı anlar görüntülere yansıdı.


DEPREMDEN KAÇARKEN DÜŞÜP YARALANDI

Öte yandan yaşanan depremin ardından bulunduğu yerden çıkmak isteyen bir kişi merdivenlerden düşerek yaralandı. Yaralanan şahıs Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayağında çatlak oluştuğu tespit edilen vatandaş tedavisinin ardından taburcu edildi.

İHA

Düzce'deki depremde korkudan bayıldı! O anlar güvenlik kamerasında ile ilgili etiketler Düzce deprem korkudan bayıldı deprem anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.