Düzce'de yolcu minibüsü yandı

Düzce TEM otoyolu Gölyaka sapağı mevkisinde bir minibüs yandı. Şoförün aracı tahliye etmesi ile yanan minibüsteki 14 yolcu kurtuldu.

Yangın sabaha karşı Düzce TEM otoyolu Gölyaka sapağı mevkisinde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Hanifi Akbulut idaresindeki 34 LNS 272 plakalı minibüsün lastiği patladı.

Düzce'de yolcu minibüsü yandı

Patlama sonrasında bir anda yanmaya başladı. Yangını görün sürücü hemen minibüs içindeki yolcuları tahliye etti ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye sevk edilen itfaiye araçları yangını kontrol altına alarak kısa sürüde söndürdü. Yangın nedeniyle araç hurda yığını haline gelirken yolcular başka bir araçla Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminaline götürüldü. Araçta bulunan yolcuların İstanbul’dan Ankara düğün için gittikleri öğrenildi.

Düzce'de yolcu minibüsü yandı ile ilgili etiketler Düzce yangın Minibüs
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.