Düzce'de korkutan artçı! Çerkes köyü 4.4 ile sallandı

Saat 15.40’da Düzce’nin Yayakbaşı köyünde yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından saat 15.57’de bir artçı sarsıntı daha kaydedildi.

Saat 15.40’da Düzce’nin Yayakbaşı köyünde yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından saat 15.57’de bir artçı sarsıntı daha kaydedildi.

Düzce’nin Yayakbaşı köyünde 17 Kasım Çarşamba öğle saatinde saat 15.40’da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılarla bölge sallanmaya devam etti. Saat 15.57’de Düzce’nin Merkez ilçesinde bağlı bir Çerkes köyü olan Köprübaşı Ömerefendi'de 4.4 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı daha kaydedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Düzce Valiliği, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmadığını kaydederek, "Gelişmelere göre kamuoyu, Valiliğimiz tarafından bilgilendirilecektir. Düzce'mize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun." dedi.

Düzce Valisi Atay, ilk bilgilere göre, depremde can kaybı olmadığını, yıkılan bir yer bulunmadığını, ekiplerin sahada olduğunu bildirdi.

Düzce'de korkutan artçı! Çerkes köyü 4.4 ile sallandı ile ilgili etiketler Düzce deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.