Düzce'de kayıp Alzheimer hastasını bulmak için seferberlik başladı!

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Alzheimer hastası olan bir kişi kayboldu. İlgili tüm ekiplerin adeta seferberlik başlattığı arama-kurtarma çalışmalarında henüz bulunamadı.

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde sabah evden çıktıktan sonra haber alınamayan Alzheimer hastası Halil Kuş için arama çalışması başlatıldı.

Kuş'un evde olmadığını fark eden yakınları çevredeki tarım arazilerinde yaptıkları aramada kendisine ulaşamayınca durumu emniyet güçlerine bildirdi.

HERKES YARDIMA KOŞMUŞ DURUMDA

İhbar üzerine ekipler, AFAD, Afad Gönüllüleri Derneği (AFGD) ve Düzce Gönüllü Arama Kurtarma Derneği (DAKE) ile bölgeye geldi.

Yaklaşık 60 kişiden oluşan ekibin arama çalışmaları devam ediyor.

Yakınlardaki bir okulun güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi üzerine, Kuş’un sabah 05.00 civarında mısır tarlasına girdiği ve uzaklaştığı tespit edildi.

Düzce'de kayıp Alzheimer hastasını bulmak için seferberlik başladı!

HENÜZ BİR İZE ULAŞILAMADI

Kuş’un son görüldüğü alanda çalışma başlatan ekipler henüz bir ize ulaşamadı.

 

Kaynak: AA

 
Düzce'de kayıp Alzheimer hastasını bulmak için seferberlik başladı! ile ilgili etiketler Düzce Gölyaka Alzheimer kayıp alzaymır arama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.