Düzce'de dere taştı, kanalizasyon patladı!

Düzce’de günlerdir etkili olan sağanak yağış bu kez Ozanlar köyünde dere taşırdı. Taşan dere, köyün kanalizasyon hattını patlatınca 2 aile evinde mahsur kaldı.

Düzce'de 3 gündür etkili olan sağanak yağışın ardından merkeze bağlı Ozanlar köyünde dere taştı. Taşan dere köyü sular altında bırakırken, kanalizasyon hattı da patladı. Patlayan kanalizasyondan akan pis sular ile birlikte deredeki su taşkınları 2 ailenin evine ulaşımı kapattı.

Düzce'de dere taştı, kanalizasyon patladı!

EVLER, BAHÇELER, EKİNLER SU ALTINDA

Köy muhtarı Bülent Keser, dere kenarında evleri olan ve su taşkını sebebi ile yolu kapanan ailelerin yanlarına giderek herhangi bir sıkıntı ve sorunları olup olmadığını sordu. Evler, bahçeler ve ekilen mahsuller taşkın sonrasında sular altında kaldı. Evlerine gitmek isteyen vatandaşlar ise oluşturdukları yollar ile evlerine girip çıkıyor. Ayrıca, AFAD ekipleri de köy muhtarı ile sürekli irtibatta olarak suyun yükselip yükselmediğini takip ediyor.

Düzce'de dere taştı, kanalizasyon patladı! - Resim : 2

VALİ TAŞKINDAN ETKİLENENLERİN YANINDA

Düzce Valisi Cevdet Atay, gece gündüz su taşkınından etkilenen vatandaşları evlerinde ziyaret ederek incelemelerde bulunuyor.

“Vatandaşlarımızın yaralarını hızlı bir şekilde sarıyoruz” diyen Vali Atay “Devlet olarak vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettirmek adına, onların kötü günlerinde yarına güvenle bakmaları için ev ev dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini, ilgili kurumlara bildiriyoruz. Kurumlarımız, talepleri yerine getirecek. Biz de takipçisi olacağız. Bizim tek derdimiz vatandaşlarımızın güvende, huzurlu olması hiç kimsenin burnunu bile kanaması” ifadelerini kullandı.

Düzce'de dere taştı, kanalizasyon patladı! ile ilgili etiketler Düzce sağanak su baskını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.