Deprem bölgesi Düzce'de bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Kasım Cuma gününe ait hava durumu raporunu paylaştı. Vatandaşlar Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasına Düzce'de bugün havanın nasıl olacağını merak ediyor. İşte, 25 Kasım Düzce hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Düzce dahil 31 ile sarı kodlu uyarı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre deprem bölgesi olan Düzce'de yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Deprem bölgesi Düzce'de bugün hava nasıl olacak?

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Batı Karadeniz’in batısı, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu(Şanlıurfa hariç) ile Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Giresun çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Elazığ, Malatya’nın güneyi, Adıyaman, Diyarbakır’ın kuzey ve güneyi, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Siirt çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikketli ve tedbirli olunmalıdır.

İŞTE 25 KASIM DÜZCE HAVA DURUMU

Deprem bölgesi Düzce'de bugün hava nasıl olacak? - Resim : 2

 

Deprem bölgesi Düzce'de bugün hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler Düzce hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.