Düzce depremi sonrası şaşkına çeviren olay: İlk defa böyle bir olayla karşılaştık!

Düzce Gölyaka'da 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından ilginç bir olay yaşandı. İlçede bulunan artezyen su kuyusu çakmak çakıldığında yanmaya başladı. Bölgedeki vatadaşlar "İlk defa böyle bir olayla karşılaştık" diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi.

Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki Yeşilova köyünde 2013 yılında tarlanın su ihtiyacının karşılanması için vatandaşlar açılan artezyen su kuyusu, 23 Kasım'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından kaynamaya ve köpüklenmeye başladı. İlginç görüntüyü fark eden vatandaşlar, çakmak çakınca suyun yandığını tespit etti. Suyun neden yandığı ise henüz bilinmiyor.

"İLK DEFA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIK"

İlk kez böyle bir olay ile karşılaştığını söyleyen Cemalettin Sivil, "105 metre derinden çıkan bir su çakmak çakıldığında yanıyor. Bu su 1999 depreminden sonra çıkarıldı. Daha önce buna yakın bir yerde artezyen vardı fakat 1999 depreminden sonra onun suyu bitti. Sonrasında bu bölgeye sondaj vuruldu ve bu su çıkmaya başladı" dedi.

Düzce depremi sonrası şaşkına çeviren olay: İlk defa böyle bir olayla karşılaştık!

"DEPREMDEN SONRA KÖPÜRÜP ARTTI"

23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından suyun köpürmeye ve kaynamaya başladığını söyleyen Sivil, "Bu kadar köpürmesi ve artması depremden sonra oldu, daha önce bunlar yoktu. Normal bir şey değil, bize normal gelmiyor. Daha önce bu çevrede de böyle bir durum görmedik" diye konuştu.

Düzce depremi sonrası şaşkına çeviren olay: İlk defa böyle bir olayla karşılaştık! - Resim : 2

 

Düzce depremi sonrası şaşkına çeviren olay: İlk defa böyle bir olayla karşılaştık! ile ilgili etiketler Düzce Gölyaka

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.