Düzce beşik gibi! 3.8'lik 2 deprem daha gerçekleşti

Düzce'de bugün 5 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Daha sonra artçı depremlerin de meydana geldiği bölgede 2 sarsıntı daha meydana geldi.

Düzce'de bugün 15.40'ta meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan bilgilendirmede, 3.8'lik 2 deprem daha meydana geldi.

Saat 21.35'te merkez üssü Düzce Döngelli-Cılımlı olan 3.8 büyüklüğündeki deprem yerin 4.7 kilometre altında gerçekleşti. İkinci deprem ise Düzce Yayakbaşı'nda oldu. 3.8 şiddetindeki ikinci deprem 2.6 km derinde meydana geldi.

Bazı vatandaşlar, korku içerisinde evlerinden çıkarken, deprem nedeniyle endişelendiklerini belirtti.

 

 

Düzce beşik gibi! 3.8'lik 2 deprem daha gerçekleşti

VATANDAŞLAR SOKAKTA BEKLİYOR

Art arda yaşanan artçı depremler sonrasında binalara girmek istemeyen vatandaşlar sokaklarda beklerken, boş alanda ateş yakarak soğuk havada ısınmaya çalıştı.

İkinci sarsıntının ardından binaya girmek istemeyen bir vatandaş, “5. katta oturuyorum. Yatalak annem ve babam var. İlk depremden sonra bir şey olmaz dedik ama ikinci deprem olunca dışarıya çıktım. Şimdi annem ile babamı dışarı çıkartacağım. Bu geceyi arabada geçireceğiz” dedi.

Düzce beşik gibi! 3.8'lik 2 deprem daha gerçekleşti - Resim : 2

"KEDİ TEDİRGİN OLUNCA BİR ŞEYLER OLACAĞINI ANLADIM"

Kedisinin tedirgin olmasından deprem olabileceğini hissettiğini belirten vatandaş ise “Evde kedi besliyorum. Kedim var. Bu çok korktu. Hareketleri beni tedirgin etti. Ön sezgileri beni tedirgin edince bir anda kütleme oldu ve kendimizi sokakta bulduk. Yapacak bir şey yok. İster istemez tedirgin oluyoruz. Bu akşam sokakta olacağız. Allah Düzce’mizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Düzce beşik gibi! 3.8'lik 2 deprem daha gerçekleşti - Resim : 3

"İLK DEFA BÖYLE BİR DEPREM YAŞADIM"

Depremi ilk defa yaşayan bir genç ise, “Ben arabadaydım. İlk defa depremi yaşadım. Baya sallandı. Ciddi bir şekilde sarsıldık. Daha önce küçük depremler yaşadım ama bu kadar ciddi olmadı. Benim yaşlarıma göre zor bir deprem oldu. Bu akşam ya sokaktayız ya da köye gideceğiz. Her türlü tehlikedeyiz. Düzce’ye geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Düzce beşik gibi! 3.8'lik 2 deprem daha gerçekleşti ile ilgili etiketler Düzce artçı deprem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.