Düzce 24 Kasım okullar, üniversiteler tatil mi? Yarın Perşembe günü Düzce'de okul var mı?

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde yaşanan deprem sonrasında 24 Kasım okullar tatil mi sorusuna yanıt arandı. Veliler ve öğrencilerin merak ettiklerinin arasında Düzce’de yarın 24 Kasım üniversiteler tatil mi sorusu geldi. Peki, Perşembe günü Düzce’de okul var mı?

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım gece 04.08’de 6 şiddetinde yaşanan deprem sonrasında okullara peş peşe tatil haberleri gelmeye başladı. Deprem başta Düzce olmak üzere İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa ve İzmir’den de hissedildi.

DÜZCE'DE 23 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce’de okullar 23 Kasım Çarşamba gününde 1 gün süreyle tatil ilan edildi.

DÜZCE'DE YARIN 24 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.

Düzce’de yarın 24 Kasım Perşembe gününde okulların tatil ilan edilip edilmediği ile ilgili henüz net bir bilgi gelmedi.

 

Düzce 24 Kasım okullar, üniversiteler tatil mi? Yarın Perşembe günü Düzce'de okul var mı? ile ilgili etiketler Düzce deprem tatil Okul Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.