Düz yolda giderken kanalizasyon çukuruna düştü! Aracın içinde sıkışan sürücü bayıldı!

Denizli'de aracı ile düz yolda ilerleyen bir sürücü fark etmediği 3 metrelik kanalizasyon çukuruna düştü. Araçta sıkışıp bayılan sürücü, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesi'nde hayrete düşüren bir kaza yaşandı.

FARK ETMEYİNCE 3 METRELİK KANALİZASYON ÇUKURUNA DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle seyir halinde olan Ergül Y., bir anlık dikkatsizliği sonucu kanalizasyon inşası için açılan ve etrafında güvenlik önlemleri alınan çukuru fark edemedi. Yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukura düşen otomobilde sıkışan yaralı sürücü baygınlık geçirdi. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar yaptı.

Düz yolda giderken kanalizasyon çukuruna düştü! Aracın içinde sıkışan sürücü bayıldı!

SIKIŞTIĞI YERDEN GÜÇLÜKÇE ÇIKARILDI

Aracın kanalizasyon kanalını tamamen kapatması nedeniyle hareketsiz bir şekilde yatan sürücüye yardım edemeyen vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, sürücüyü kurtarmak için titiz bir çalışma başlattı. Bu esnada kendine gelen yaralı sürücü, çektiği acı nedeniyle sızlanmaya başladı. Kendisine verilen talimatları uygulayan Ergül Y., bir süre sonra sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Düz yolda giderken kanalizasyon çukuruna düştü! Aracın içinde sıkışan sürücü bayıldı! - Resim : 2

OTOMOBİL VİNÇLE ÇIKARILDI

İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan sürücü, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kanala düşen otomobil ise vinç yardımı ile kanaldan çıkarıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Düz yolda giderken kanalizasyon çukuruna düştü! Aracın içinde sıkışan sürücü bayıldı! ile ilgili etiketler Denizli Araç kaza kanalizasyon Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.