Duygu Su Gülpınar'ın aldattığı sevgilisi Bigutay Deligöz kimdir? Bigutay Deligöz ne açıklama yaptı?

Ali Ağaoğlu’ndan ayrıldıktan kısa süre sonra Bigutay Deligöz ile aşk yaşamaya başlayan, ve sevgilisinin hayatındaki en değerli ilk 3 kişi arasında olduğunu açıklayan balerin Duygu Su Gülpınar'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Vatandaşlar Duygu Su Gülpınar ve Bigutay Deligöz'ün hayatını merak etmeye başladı. Yurttaşlar Duygu Su Gülpınar ve Bigutay Deligöz'ün kişisel bilgilerini internette araştırmaya başladı. Peki Duygu Su Gülpınar'ın aldattığı sevgilisi Bigutay Deligöz kimdir?

Ali Ağaoğlu’ndan ayrıldıktan kısa süre sonra Bigutay Deligöz ile aşk yaşamaya başlayan, ve sevgilisinin hayatındaki en değerli ilk 3 kişi arasında olduğunu açıklayan balerin Duygu Su Gülpınar'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Yuttaşlar Duygu Su Gülpınar ve Bigutay Deligöz'ün hayatını merak etmeye başladı. Vatandaşlar Duygu Su Gülpınar ve Bigutay Deligöz'ün kişisel bilgilerini internette araştırmaya başladı. Peki Duygu Su Gülpınar'ın aldattığı sevgilisi Bigutay Deligöz kimdir? Bigutay Deligöz ne açıklama yaptı? Detaylar haberimizde...

Duygu Su Gülpınar'ın aldattığı sevgilisi Bigutay Deligöz kimdir? Bigutay Deligöz ne açıklama yaptı?

"DUYGU'YLA HİÇBİR BAĞIM KALMAMIŞTIR"

2. Sayfa'nın haberine göre, ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Deligöz, "Duygu'yla hiçbir bağım kalmamıştır. Kendisi zaten değişik bir arkadaşımızdır. Cansu (Taşkın) ile olan muhabbetimi kıyaslıyor kendi arkadaşıyla. Arkadaşını hiç tanımıyorum. Cansu da benim senelerdir kardeşimdir..."

ALDATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Öte yandan sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre Duygu Su Gülpınar'ın Deligöz'ü aldattığı için ilişkilerinin noktalandığı iddia edildi.


DUYGU SU GÜLPINAR KİMDİR?
Duygu Su Gülpınar 1993 yılı İzmir doğumludur. Mesleği balerinliktir. Boyu 176'dır.


BİGUTAY DELİGÖZ KİMDİR?

İnstagram hesabı instagram/Bigutaydeligoz olan Bigutay Deligöz, paylaştığı videoyla sevgilisi Duygusu Gülpınar’dan ayrıldığını açıkladı! Bigutay Deligöz, Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygusu Gülpınar ile kıskançlık yüzünden ilişkisini bitirdiğini sevgilisinin kendisini Cansu Taşkın’dan kıskandığını açıkladı!

Duygu Su Gülpınar'ın aldattığı sevgilisi Bigutay Deligöz kimdir? Bigutay Deligöz ne açıklama yaptı? ile ilgili etiketler Ali Ağaoğlu bigutay deligöz duygu su gülpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.