Ağaoğlu'nu terk eden Duygu Su Gülpınar sevgilisini aldattı mı?

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gülpınar, Bigutay Deligöz'den ayrılıp yeni bir aşka yelken açtı.

Ali Ağaoğlu’ndan ayrıldıktan kısa süre sonra Bigutay Deligöz ile aşk yaşamaya başlayan, ve sevgilisinin hayatındaki en değerli ilk 3 kişi arasında olduğunu açıklayan balerin Duygu Su Gülpınar'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor.

"DUYGU'YLA HİÇBİR BAĞIM KALMAMIŞTIR"

2. Sayfa'nın haberine göre, ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Deligöz, "Duygu'yla hiçbir bağım kalmamıştır. Kendisi zaten değişik bir arkadaşımızdır. Cansu (Taşkın) ile olan muhabbetimi kıyaslıyor kendi arkadaşıyla. Arkadaşını hiç tanımıyorum. Cansu da benim senelerdir kardeşimdir..."

 ALDATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Öte yandan sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre Duygu Su Gülpınar'ın Deligöz'ü aldattığı için ilişkilerinin noktalandığı iddia edildi.

Ağaoğlu'nu terk eden Duygu Su Gülpınar sevgilisini aldattı mı? ile ilgili etiketler Ali Ağaoğlu duygu su gülpınar bigutay deligöz aldattı mı sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.