Duygu Sarışın'dan ayrıldığı konuşulan sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilgili açıklama

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Bu yıl 16.'sı gerçekleşen Contemporary İstanbul, Tersane İstanbul'da kapılarını açtı. Sergiye iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı. Etkinlikte objektiflere yansıyan 33 yaşındaki oyuncu Duygu Sarışın, muhabirlerle sohbet ederek sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilgili sorulara da yanıt verdi.


Duygu Sarışın, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilişkisiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Sarışın, "Güzel bir yaz geçirdik. Her şey iyi gidiyor" diyerek ayrılık iddialarına açıklık getirdi.

Duygu Sarışın'dan ayrıldığı konuşulan sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilgili açıklama


Yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve projesinden bahseden Duygu Sarışın, "8 Ekim'de Netflix'te olacağız. Heyecanlıyız, bakalım nasıl tepkiler alacağız seyirciden? Merak ediyorum." diye konuştu.

"GÜZEL BİR YAZ GEÇİRDİK"

Oyuncu, sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilişkisiyle ilgili sorulara ise, "Güzel bir yaz geçirdik. Her şey iyi gidiyor." yanıtını vermekle yetindi.

Duygu Sarışın'dan ayrıldığı konuşulan sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilgili açıklama

"KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI, GÜLÜP GEÇİYORUZ"

Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları konuşulmuştu. Çağatay Ulusoy, bu iddiaları yalanlayarak, "Bizim tabii kalplerimiz nasırlaştı, gülüp geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor.” demişti.

 

Duygu Sarışın'dan ayrıldığı konuşulan sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilgili açıklama ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Duygu Sarışın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.