Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Burcu karakterini canlandıran Duygu Sarışın ve sevgilisi Çağatay Ulusoy,ile Marmaris'te tatil yapıyor. Ünlü çiftin tatil görüntüleri magazin gündeminin konuşulan konuları arasında yer alıyor. Herkes Duygu Sarışın'ın yaşamını ve ünlü çiftin tatil görüntülerini merak ediyor. Peki Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Duygu Sarışın kimdir? Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın birlikte Marmaris'te tatil yapıyorlar. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynayan Sarışın sevgilisi Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri gündemde yer alıyor. Oyuncu Duygu Sarışın'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri!

Çağatay Ulusoy ile oyuncu sevgilisi Duygu Sarışın, Ulusoy’un teknesiyle Marmaris koylarını gezmeye devam ediyor.


Ulusoy ve Sarışın, önceki gün demirledikleri koyda objektife takıldı.

Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! - Resim : 2
Sarışın bir kız arkadaşıyla kendini sulara bırakırken, Ulusoy dalış kıyafetini giyip zodyakla başka koya geçti.

Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! - Resim : 3


5 saat boyuncu hem su altını keşfedip hem de balık avlayan oyuncu, dönüşte duşunu alıp üst kısımda dinlenmeye çekildi.Sarışın da yanına giderek onunla sohbete daldı.

Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! - Resim : 4

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?
Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 İzmir doğumlu. 1.70 boyunda ve 56 kilo olan Duygu Sarışın, Yay burcu, gözleri kahverengi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! - Resim : 5

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. 2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı.

İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Duygu Sarışın dizide Sema karakterini canlandırdı.

ÇAĞATAY ULUSOY
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! - Resim : 6

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım dizisine konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Çağatay Ulusoy'un Emir'in Yolu'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay'dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir. En son Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol almıştır. 2016'da Colin's markasının reklam yüzü olan Ulusoy Bize Uyar adlı reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır.Yapımcılığı Ay Yapım'ın yaptığı, Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinde Sarp Yılmaz karakterini canlandırmaktadır.

Sarışın’ın gün boyunca üç farklı bikini giymesi de gözden kaçmadı.


İçerde dizisinde başlayan aşklarını geçen ekim ayında bitiren Çağatay Ulusoy ve Ufak Tefek Cinayetler'in Burcu'su Duygu Sarışın, nisan ayında yeniden bir araya gelmişti.

 

Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile tatil görüntüleri! ile ilgili etiketler Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy tatil kimdir görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.