Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'tan sürpriz nikah! Paris'te evlendiler

31 yaşındaki Influencer Duygu Özaslan, aynı yaştaki basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile hayatını birleştirdi. Duygu Özaslan, Paris'teki sürpriz nikahtan karelerini Instagram hesabından paylaşarak güzel haberi duyurdu.

Adını ilk olarak YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile evlilik kararı aldıklarını duyurmuştu.

Özaslan evlilik ile ilgili geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada ''Yaz ayında olur diye düşünüyoruz. İkimiz de yaz düğünü istiyoruz, hem de onun sezonu bitmiş oluyor. O yüzden izindeyken herhalde Haziran - Temmuz gibi olur diye düşünüyoruz. Ama netleşmiş hiçbir şey yok şu anda.'' ifadelerini kullanmıştı.

MÜJDELİ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf, Paris'te nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf'tan evlilik teklifi alan Özaslan, evlendiğini 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Biz bugün evlendik 🕊 önümüzdeki üç gün için çok heyecanlıyız, hazır mısınız? 🤍 devamı yarın...'' şeklindeki paylaşımıyla duyurdu. Çifte tebrik mesajları yağdı.


İşte Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'ın evlilik kareleri...

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'tan sürpriz nikah! Paris'te evlendiler

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'tan sürpriz nikah! Paris'te evlendiler - Resim : 2

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'tan sürpriz nikah! Paris'te evlendiler - Resim : 3

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'tan sürpriz nikah! Paris'te evlendiler - Resim : 4

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'tan sürpriz nikah! Paris'te evlendiler - Resim : 5

 

 

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'tan sürpriz nikah! Paris'te evlendiler ile ilgili etiketler Düğün Can Maxim Mutaf duygu özaslan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.