Duygu Çelikten katil zanlısı Veli Ünder kimdir? Veli Ünder tutuklandı mı?

Duygu Çelikten katil zanlısı Veli Ünder kimdir? Veli Ünder tutuklandı mı? Müge Anlı’da Duygu Çelikten cinayetinde sır perdesi aralandı. Son günlerin konuşulan olaylarından Duygu Çelikten cinayetinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki, Duygu Çelikten’i kim öldürdü? İşte detaylar…

Müge Anlı’da Duygu Çelikten cinayetinde bir son dakika gelişmesi herkesi heyecanlandırdı. Türkiye’de son günlerin en çok konuşulan olaylarından biri olan Duygu Çelikten cinayetinde bilirkişi raporu ortaya çıktı. Sırtından ve yan tarafından bıçak darbeleri alan Duygu Çelikten’in Antalya’ın Kepez ilçesindeki ormanlık alanda ölü olarak bulunduğu belirtilmişti. Yapılan incelemeler sonrasında Duygu’nun 10 günden daha fazla orada kaldığı dile getirildi.

İddialara göre; Çelikten, en son olarak Veli Ünder ile birlikte görüldü. Olayla ilgili olaral soruşturma takibi başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, 2 çocuk annesi kadının cesedini, Kepez ilçesindeki ormanlık alanda toprağa gömülü bir halde buldu. Üzeri taşla kapatılan, 30 santimetre derine gömülen Duygu Çelikten’in vücudunda yapılan incelemelerde sırtında ve göğsünde derin bıçak izlerine rastlandı, başının ise vücudundan ayrıldığı belirlendi.

Bedeni çürümeye terk edilen Çelikten’in ne zaman ve kim tarafından öldürüldüğüyle ilgili geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Polis, cinayetin tek şüphelisi ve kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Veli Ünder’i yakalamak için yoğun bir çaba sarf etti. Duygu Çelikten’in ailesinin anlattıkları ise dehşete düşürdü. 2 çocuk annesi Duygu Çelikten meğer zorla kaçırılıp, kuma yapılmıştı.

Duygu Çelikten katil zanlısı Veli Ünder kimdir? Veli Ünder tutuklandı mı?

Veli Ünder kimdir? Veli Ünder tutuklandı mı?

Duygu’nun annesi Leyla ve kardeşi Anıl’ın Duygu’nun katili olarak ismini verdiği Veli Ünder, uyuşturucu bağımlısı olduğu ve devamlı birileriyle evlenip boşandığı iddia edildi. 2 çocuk sahibi olan Veli Ünder’in ilk eşi de canlı yayına katılarak açıklamalarda bulundu. Veli Ünder’den kendisinin de 10-15 gündür haber alamadığını söyleyen eşi Duygu’yu Veli’nin kuma olarak getirdiğini söyledi.

Müge Anlı 30 Eylül Çarşamba günü yayınlanan programda son dakika olarak duyurdu! Duygu Çelikten’in katil zanlısı Veli Ünder yakalandı.

Duygu Çelikten katil zanlısı Veli Ünder kimdir? Veli Ünder tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Müge Anlı Duygu Çelikten Veli Ünder
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.