Duy Beni Oyuncuları Kimler? Duy Beni Konusu nedir?

Kışın bitmesiyle birlikte kanallar da yaz dizileri için Hazırlıklarını Tamamladı. Star TV bu yaza Duy Beni dizisiyle damga vurmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinin belli olmasıyla çekimleri de başladı. Peki Duy Beni Dizisi oyunları Kimler, Duy Beni dizisi Konusu nedir, nerede çekiliyor?

Duy Beni Oyuncuları merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanacak Duy Beni dizisi yaz sezonuna damga vurmaya Geliyor. Başrollerinin belli olmasıyla Duy Beni dizisi de çekimlerine başladı. Birçok Kanalın iddalı bir Giriş yapmaya hazırlandığı yaz sezonunda dizilerin çekimleri de birer birer başladı. Duy Beni Konusu Nedir? 

Duy Beni oyuncuları da dizinin en az konusu kadar merak konusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre de Duy Beni oyuncu kadrosu da belli oldu.

DUY BENİ DİZİSİ OYUNCULARI

Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun başrollerini oynayacağı Duy Beni dizisi oyuncuları Helin Kandemir, Berk Hakman ve Burk Can var.

Duy Beni Oyuncuları Kimler? Duy Beni Konusu nedir?

Süreç Film imzalı Duy Beni Dizisinin yönetmenliğini Ali Balcı yaparken Makbule Kosif senaristliğini yapıyor.

Duy Beni dizisi ilk fragmanı da yayınlandı. 

Duy Beni Oyuncuları Kimler? Duy Beni Konusu nedir? ile ilgili etiketler duy beni dizisi oyuncuları duy beni konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.