Duy Beni erken final yapıyor! Fenomen yapımda yer yerinden oynuyor...

Her bölümü ile olay yaratan Star TV ekranlarının fenomen dizisi Duy Beni hakkında şok detaylar ortaya çıktı. Yaz dizisi olan Perşembe akşamları yayınlanan Duy Beni’nin 20. bölümde final yapacağı iddia edildi.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve zorbalık sahneleri ile dikkat çeken yaz dizisi Duy Beni hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun oynadığı Duy Beni dizisi her bölümde yaşanan sansasyonel olayları ile adından sıkça söz ettirmişti.

Lise yıllarında özellikle bazı nedenlerden dolayı öğrencilerin birbirlerine karşı uyguladıkları zorbalıkların ele alındığı Duy Beni dizisinin gerçek hayatı TV ekranlarına yansıtması bazı kesimlerin tepkisini çekmişti. Her ne kadar zorbalık işlenen sahnelerin fazla olması bile Duy Beni’nin tahtını salmaya yeterli olmazken dizinin dünya çapında üne kavuşması da çok zaman almadı.

Duy Beni Final

Özellikle 2. bölümden itibaren yaşanan bir sahnenin göze batması ve kısa zamanda sosyal medyada zirvede yer alması Duy Beni dizisi adına bazı şeylerin değişmesine neden oldu. Kötü bir başlangıç yapmış olmasına rağmen yaz sezonunun en iddialı dizilerinden olan Duy Beni hakkında son iddialar hayranlarını biraz üzecek gibi görünmekte.

Duy Beni Final

Dizinin çekimlerinin yapıldığı Gerçek Koleji’ndeki zengin çocuklarının okula yeni gelen Ekim ve Bekir isimli iki genci soydukları ve zorbalık yaptıkları sahne için RTÜK’e gelen şikayetler sonrasında Duy Beni dizisinin 20. bölümde gelen tepkilerle beraber erken final yapacağı iddia edildi.

Duy Beni erken final yapıyor! Fenomen yapımda yer yerinden oynuyor... ile ilgili etiketler Duy Beni final
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.