Duy Beni Ekim gerçekte kimdir?

Duy Beni dizisinde Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşamını sürdürürken en yakın arkadaşı Leyla’ya sabah okul yolunda çarpan araba ile hayatı bir anda değişir. Duy Beni dizisi Ekim gerçekte kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşamaktadır. En yakın arkadaşı Leyla’ya bir sabah okula giderken araba çarpar. Ekim olayın takipçisi olarak arkadaşına çarpan aracın yakında bulunan özel bir liseye girerek izini kaybettirdiğini görür ancak ispat edemez.Bu özel okulda açılan 3 kişilik bursu kazanan Ekim’in tek amacı artık arkadaşı Leyla’ya çarpanı bulup çıkarmaktır.

Duy Beni Ekim Kimdir?

Duy beni dizisinde Ekim karakterini Rabia Soytürk canlandırmaktadır. Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle akıllara kazınan Soytürk, Gülperi dizisinde de oldukça beğenilmiştir. Peki ama Rabia Soyürk kaç yaşında, nereli,evli mi?

Duy Beni Ekim gerçekte kimdir?

Rabia Soytürk Kimdir?

11 Mart 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Rabia Soytürk, eğitimini Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümü‘nde tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi‘nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini “Şahsiyet“ adlı dizide gerçekleştiren Soytürk ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Benim Adım Melek” dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle ünlenmiştir.

Duy Beni Ekim gerçekte kimdir? - Resim : 2

Balık burcu olan Rabia Soytürk; 26 yaşında, 1.66 metre uzunluğunda ve 52 kg ağırlığındadır. Rabia Soytürk, Insatgram’da @soyturkrabia hesabını kullanmaktadır.

Adı: Rabia Soytürk
Doğum Tarihi: 11 Mart 1996
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.66 m.
Kilosu: 52 kilo
Burcu: Balık
Göz Rengi: Kahverengi

Duy Beni Ekim gerçekte kimdir? ile ilgili etiketler Ekim Duy Beni rabia soytürk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.