Duy Beni Dizisiyle ilgili Flaş İddia! Bir isim geliyor ki başrolü kapabilir!

Duy beni dizisiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. aşrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Berk Hakman'ın yer aldığı diziyle ilgili ortaya bomba bir transfer iddiası atıldı. Son olarak Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteriyle ön plana çıkan Ahsen Eroğlu'nun dizinin kadrosuna katılacağı iddia ediliyor.

Duy Beni dizisi kısa sürede Star TV ekranlarının en sevilen yapımlarından birisi oldu. Dizi hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bomba bir transfer iddiasıyla gündeme geldi. Söylentilere göre Menajerimi Ara dizisinin güzel yıldızı Ahsen Eroğlu'nun diziye katılacağı iddia edildi. Dizinin bu hamleyi yaparak kadrosunu güçlendirmek istediği öne sürülüyor.

Duy Beni ile ilgili bomba bir transfer iddiası konuşuluyor. Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteriyle ön plana çıkan Ahsen Eroğlu'nun dizinin kadrosuna katılacağı iddia edildi.

KADROSU DAHA DA GÜÇLENECEK

Reyting sıralamasında istediği sonuçları alan dizinin bu hamleyi yaparak kadrosunu güçlendirmek istediği öne sürülüyor.

AHSEN EROĞLU KİMDİR?

27 Ekim 1994 tarihinde Çorlu'da doğan Eroğlu, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunu bitirmiş ve oyunculuk eğitimini ise Sahne 3MOTA'da almıştır. Ailesi Bulgaristan göçmeni kökenlidir.

Kariyerine 2015 yılında rol aldığı Modern Habil Kabil dizisi ile başlamış, bu dizide Zehra isimli bir karakteri canlandırmıştır.

Bu diziden sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı karakter olarak yer almıştır.

Duy Beni Dizisiyle ilgili Flaş İddia! Bir isim geliyor ki başrolü kapabilir! ile ilgili etiketler Duy Beni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.