Duy Beni dizisindeki olay sahneye 'Taciz' göndermesi

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinin son bölümündeki görüntüler sosyal medyadan büyük tepkiler aldı. #DuyBeni etiketi adı altında yapılan paylaşımlarda öğrencilere sahnede gerçekleştirilen olanların ‘Taciz’ olduğu söylendi.

Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Helin Kandemir ile Caner Topçu’nun oynadığı gençlik dizisi Duy Beni, son bölümü ile olay yarattı. Dizinin son bölümünde liseli iki öğrenciye arkadaşları tarafından gerçekleştirilen zorbalık sahnesi izleyenlerin hışmına uğradı.

Diziyi yakından takip eden birçok izleyici "Bu zorbalık değil, taciz" ifadelerini kullandı.

Duy Beni dizisindeki olay sahneye 'Taciz' göndermesi

Dizinin yayınlanan son bölümünde, maddi durumu iyi olmayan ve bursla özel okulda okuyan iki öğrenci, kendisini okulda istemeyen diğer arkadaşları tarafından herkesin içerisinde soyularak kamera kaydına alındı. Dizideki sahne Twitter'da büyük ses getirdi. Öğrencilere sahnede yapılanın taciz olduğunu söyleyen izleyiciler, "Çocukların bilinçaltına ne koymaya çalışıyorsunuz?" ve "Senaristler ne yaptığının farkında mı?" yorumlarında bulundu.

İşte Duy Beni Dizisinin Konusu

Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim (Rabia Soytürk) 'in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla (Helin Kandemir)'ya bir araba çarpıp kaçar.

Duy Beni dizisindeki olay sahneye 'Taciz' göndermesi - Resim : 2

Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basar. Bu suçlama ispatlanamaz ve okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak, bir nebze de olsa faydalı olmak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alır. Ekim de bu bursu kazanarak okula girer.

Ancak işler onun düşündüğü gibi gitmez ve arkadaşlarının kötü muamelesine maruz kalır.

Duy Beni dizisindeki olay sahneye 'Taciz' göndermesi ile ilgili etiketler Taciz Star TV Duy Beni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.